fredag 31 oktober 2008

En mammas kärlek

Denna LO'n blev jag grymt nöjd med.

Förra helgen när jag var på träffen i Halmstad hittade jag det mönstrade pappret och tyckte det skulle passa perfekt till just detta fotot. Problemet var att jag inte visste hur jag skulle arrangera det hela. Jag fick lite hjälp av Ulla, och när jag kom hem klurade jag vidare på det hon sagt.
Jag tog hennes ide och omformade den lite och ritade en skiss.



Så här blev sedan mitt resultat




Tanken är att det ska komma en journaling också på den, fast det blir ett senare jobb.

När jag fotade av den blev fotot på LO'n inte så bra och det syns lite dåligt men i mitten av varje blomma har jag satt en blingsten (strass).

söndag 26 oktober 2008

Pysselträff

I går var jag på scrapträff i Halmstad, det var hur trevligt som helst. Det blev en LO till en poängutmaning, vi var 10 stycken med maxpoäng så det blev lottning, men BIAn fick tyvärr inte flytta hem till mig.

Sedan klädde jag ett minialbum för att lägga in recept på julgodis.

Jag hittade också trekantiga tändsticksaskar, håller på att göra ett pepparkakshus av den ena just nu. återkommer med bilder på det sedan =)

tisdag 14 oktober 2008

Liten uppdatering

Nu har det varit ganska mycket överallt. Jag har inte hunnit så mycket här.

Det var cc hos Inkywings och jag han göra ett!!?! kort. Tyvärr hann jag inte ladda upp det innan tiden var ute =(
Det är i alla fall till utmaningen att göra ett monokromatiskt kort.


Denna LO är efter en skiss som finns i Panduros häfte (kan hämtas gratis som pdf) Tyckte den blev lite tråkig först och när jag reste mig upp råkade jag stöta till mitten delen (det prickiga pappret) och när det hamnade på sned blev det hela mycket bättre =)

Bokstäverna är lackade med 3-D lack, fast det syns lite dåligt. Jag har även använt "klister rubons med floss" Rubonsen är rosa och flosset vitt så det blev ljusrosa. Det finns en prinsesskrona ovanför det stora fotot och en swirl nere i högra hörnet.

Bakom det översta kortet till höger finns en tag där det står vilka presenter hon fick.

Den tjusiga blomman är från några ljusmanchetter som jag monterat sönder.

onsdag 1 oktober 2008

Färdig receptbok


Nu har jag gjort om flikarna lite. Först hade jag tänkt byta ut hela "flikbladet" men hade inte tillräckligt med papper för alla blad. Därför klistrade jag bara över själva fliken.

Bilden blev inte jätteskarp så det syns lite dåligt men där är en streckad rad på varje flik, för att kunna skriva dit egna kategorier.