tisdag 30 september 2008

Receptbok

Jag har altrat en receptbok. Ni kanske känner igen den från Biltema?
Den är klädd med Maja Design-papper och äpplena, korgen, burken och receptet är urklippta från ett papper ur samma serie. Skålen och skeden är två knappar från en påse med "julknappar".

Jag kan bara inte bestämma mig om flikarna. Antingen låter jag dem vara som de är eller byter ut varje flikbald mot ett CS och drar en linje på fliken så kan man själv skriva vilken kategori man vill. Vad tycker ni? och i så fall vilken färg ska det vara på CS'n?

söndag 21 september 2008

Presentask

En altrad Noblesse-ask.
Först hade jag tänkt göra ett kort och sätta fast på framsidan, men det slutade med att jag klädde in hela asken. Eftersom det var den rosa asken fick jag måla kanten på insidan och flärpen med brunt för att det skulle smälta in bättre.

Stämpelmotivet är en av dem från hÄnglar och stÄnglars nya paket. Framsidan är liftad från ett kort från hÄnglar-bloggen.

När man lyfter på askens lock finns det en lucka på insidan och under den sitter presentkortet som var den egentliga presenten.

Jag har kommit på mig själv med att måla stygn på det mesta jag gör just nu =) På denna asken blev det ett par stycken. Om intresseklubben vill anteckna så är där 1'098 stycken.

tisdag 16 september 2008

Scrapfeber

I helgen har det varit scrapfeber hos Magdas. Hann tyvärr inte delta i så många utmaningar ( hade velat göra fler). Denna gången blev det bara kort för min del. Men här kommer i alla fall våra bidrag, Tindra har också gjort en LO.

Först var det ett gammeldags julkort:


Denna är till utmaningen att inspireras av en annons.

Detta var bidraget till något lantligt och romantiskt.

Tindras bidrag är till utmaningen "Då blev jag riktigt glad"

lördag 6 september 2008

Lagerhausugglor

Här kommer ett enkelt kort, gjort med lite CS och Lagerhaus-ugglorna.
Ett sådant kort som är bra att ha hemma i lådan, bara plocka fram det när man behöver ett =)

Grenen är klippt på frihand, bokstäverna är CK alfabete och löven en Fiskarsstans.

Är utan kamera denna helgen och hela nästa vecka *suckar* så nu får scannern bekänna färg

tisdag 2 september 2008

Stjärnalbum

Ett modifierat stjärnalbum. Gjorde ett stjärnalbum som en liten present till ett par som gifte sig nu i somras. Jag modifierade det lite genom att inte använda den yttersta biten till alla sektioner, utan bara till varannan. Det gör att albumet inte spänner upp riktigt som det ska så man får hjälpa till att ställa upp det ordentligt.
Eftersom det inte var något stort överdådigt bröllop ville jag hålla albumet rätt så enkelt, inte så mycket utsvävningar och dekorationer, utan att försöka få effekt i papprena.

Först kommer fram och baksida när albumet är ihopfällt.


Och nedan följer sidorna i ordning när albumet är "uppfällt".



Fotografiet på sista uppslaget är utskrivet på canvasduk, tyvärr syns det inte riktigt här på bilden.