söndag 23 mars 2008

Skidåkning

Nu har jag för första gången gjort en dubbel-LO.

Blev på foton från när vi var i jämtland och dottern skulle åka skidor.


Jag börjar bara bli innerligt less på vår kamera, det blir aldrig riktigt bra när jag försöker fota av de olika sakerna, men denna gången blev det riktigt dåligt. Gjorde om det flera gånger och dessa var de minst dåliga.

Tyvärr så är inte färgerna autentiska och bilderna är inte alls så mörka. Dekorationerna syns också väldigt dåligt på båda bilderna *suckar*.

tisdag 11 mars 2008

En liten tavla

Har gjort en liten tavla med PB motiv.

Hade en gammal tavla som skulle slängas men jag tänkte om man inte kunde använda ramen, just eftersom det är en ganska djup ram.

Från början var en helt rosa så jag målade den med vit akrylfärg som jag sedan skrapade av för att få det lite slitna intrycket.
Stämpelmotivet är monterat på vanligt tunt scrappapper och sedan fast satt i ramen.
Kan säga att dottern blev överförtjust eftersom det var så rosa =)

söndag 9 mars 2008

Lite äldre skapelser

Tänkte lägga in två LO som jag skapat förra året.
Den första här är när vi var i skogen och grillade korv. Det är dottern och hennes kusin på bilderna.

Hade lite problem med att få till journalingen vad jag än använde så blev det så fel, blicken drogs bara till den och det störde hela bilden. Tillslut provade jag med något genomskinligt och det fick bli laminerad plast för att kunna få stadga i det.
Texten är lite lättare att läsa irl än på fotot

Nästa LO är när jag och sambon förlovade oss. Det tog ett tag innan jag hittade ett papper som jag tyckte passade till fotografierna, nu blev det blommigt fast det var mitt i vintern ;)
Har klistrat små plastprickar i ett hjärta runt ena fotot för att fokusera på oss som ett par.



Jag har gjort en dold journaling, har skrivit refrängen till "vår låt". Som man drar fram underifrån det blommiga pappret.


lördag 8 mars 2008

Familjebild

Har scrappat ett foto på familjen. Bilden är tagen sommaren -06.
Att det ska vara så svårt att fota så att bilden gör LO'n rättvisa...
De stora bokstäverna (F,B,H) är chipboard klädda med papper och sedan embossade med clear med lite skimmer/glitter i, på F:et kan man iaf ana hur det ser ut.

Den CS som är stommen är mycket ljusare grön, även bakgrunden i det ena blommiga pappret är ljusgrön. Denna bilden ger färgerna lite mer rättvisa...

lördag 1 mars 2008

Ett litet minialbum

Jag satt och gjorde ett litet minialbum till dotterns ena kusin.

Basen är vanlig CS, fotot på framsidan är redigerat så att bara barnet är i färg och bakgrunden är svart/vit. Först kommer en bild på framsidan och sedan en bild på insidan, där står när korten är tagna, november 2007.


Ja har smetat t ansiktet i PS eftersom jag inte vet om jag får visa honom i bloggen